Scouting de Mohicanen

Mohimail

Logo 80 jaar Mohicanen en 50 jaar meiden bij de groep

Begin 2019 heb ik een logo gemaakt voor het 80 jarig jubileum van Scouting de Mohicanen. Zij vieren daarnaast ook 50 jaar meiden bij de groep en het feit dat hun groepshuis 'de Wigwam' 50 jaar geleden gebouwd is. Veel informatie voor 1 beeldmerk. Vlak voor de kampen werd het logo steeds zichtbaarder; op (kamp)t-shirts, de website, posters voor de open dag, etc. Zij zijn in elk geval goed zichtbaar.

 

Mohimail

Template mailling

Voor Scouting de Mohicanen heb ik een en template voor een mailing gemaakt. We hebben met het PR-team overlegd welke informatie er in moest om de mailing interressant te laten zijn voor lezers; leden, ouders, verzorgers en (oud)leiding. Zo wordt er elk kwartaal een groepsagenda gepubliceerd, is er ruimte voor een blog, een filmpje en last but not least mogen twee leeftijdsgroepen een stukje publiceren.

 

Mohicanen folder

Promotiemateriaal voor Scouting

Voor Scouting de Mohicanen heb ik een aantal maal een introductiefolder ontworpen en opgemaakt om te gebruiken bij evenementen.

 

Daarnaast bijvoorbeeld een webbanner t.b.v. de Zonnebloemschool die in hun digitale nieuwsbrief wordt geplaatst en diverse gepersonaliseerde kerstkaarten.

 

 

Scouting de Mohicanen

Scouting de Mohicanen is de grootste en gezelligste scoutingvereniging van Den Haag en omstreken. De vrijwilligers verzorgen wekelijks de meest spannende, uitdagende en leerzame activiteiten voor kinderen vanaf 6 jaar.