Patiëntenvereniging Ziekte van Hirschsprung

Verenigingsblad

Drukwerk is het Verenigingsblad voor de patiëntenvereniging Ziekte van Hirschsprung.

 

Twee maal per jaar verzorg ik de vormgeving en layout van een nieuwe versie met verhalen, tips, ontwikkelingen over de ziekte en informatie van artsen.

 

Bekijk Drukwerk 12

Cover boekje

Na een restyle in de look & feel van de vereniging, heb ik de cover van het bestaande boekje in de nieuwe huisstijl gemaakt. In plaats van de geel/zwarte cover heb ik het meisje met de ballonnen en vrolijke kleuren uit het verenigingslogo gebruikt.

 

 

Over de patiëntenvereniging Ziekte van Hirschsprung

De Vereniging ziekte van Hirschsprung is een patiëntenvereniging, waar patiënten, hun ouders/verzorgers of andere belangstellenden in contact kunnen komen met lotgenoten. Samen delen ze ervaringen delen; begrip en herkenning zijn hierbij erg belangrijk. Lotgenotencontact staat daarom bij onze Vereniging hoog in het vaandel. Verschillende contactpersonen staan de leden graag te woord en bieden een luisterend oor, zonder veel uitleg nodig te hebben.

 

De Vereniging geeft twee maal per jaar Drukwerk uit, het verenigingsblad met ervaringen van patiënten, nieuwe informatie en diverse artikelen. Sommige artikelen uit Drukwerk zijn ook op deze site te vinden. De Vereniging organiseert verschillende activiteiten per jaar, waaronder een Landelijke Contactdag in maart.