Via Trias Coaching

Restyle van het logo

Via Trias was bezig met een herpositionering van haar bedrijf. Het opnieuw schrijven en indelen van de website. Daar pastte ook een vers logo bij. Het oranje en paars is behouden gebleven, maar mooi in balans om een betrouwbare indruk te geven.

 

Ik heb een nieuw logo gemaakt dat in lijn is met de bestaande stijl. De kleurstelling is gebleven, maar door een strakkere letter en de kleuren wat meer in balans te brengen ontstaat een rustiger geheel.

Visitekaartjes

De visitekaartjes kregen een iets klasse door de paarse achtergrond van het oude kaartje te vervangen door grijze wyberts. De tekst in de nieuwe modernere fonts gezet en netjes uitgelijnd op 1 kant.

 

Ook op het kaartje heb ik ervoor gekozen de felle oranje kleur beperkt aanwezig te laten zijn.

Mailing

Om de huisstijl compleet te maken heb ik een header voor een nieuwsbrief gemaakt. Erica van Drie schrijft vaak blogs waarin ze herkenbare situaties omschrijft.

 

 

Over Via Trias Coaching

Via Trias Coaching richt zich op het begeleiden van managers en professionals met een hoger werk en denkniveau. Via Trias is een specialist op het gebied van hoogbegaafdheid en hoogsensitieve personen.