Totaal Lokaal Zichtbaar

Ontwerp Logo

Totaal Lokaal Zichtbaar promoot zijn producten vooral op zijn eigen site, Facebook en LinkedIn. Omdat Totaal Lokaal Zichtbaar moet opvallen heb ik de knallende oranje gebruikt met korte titels per uiting en een button, zodat mensen begrijpen dat je erop kunt klikken.

 

Ontwerp Logo

Totaal Lokaal Zichtbaar biedt elke dienst voor de ondernemer in en om Den Haag. TLZ zorgt voor de verbinding tussen lokale ondernemers. Het logo moest uitstralen dat het lokaal, Nederlands, voordelig en allesomvattend is. Ik heb een uiting met de tagline Den Haag en een met de tagline Lokaal gemaakt, omdat lokaal ondernemen voor iedereen anders is.

 

Naast het logo heb ik de basislijnen voor de huisstijl neergezet.

Visitekaartjes

Die moeten knallen en oranje zijn, passend binnen de huisstijl.

 

WebbanNers

De volgende vraag was of ik een advertentie wil uitwerken. Het ging hier niet om drukwerk maar om webbanners voor op de site van TLZ, facebook en LinkedIn. Omdat Totaal Lokaal Zichtbaar moet opvallen heb ik de knallende oranje gebruikt met korte titels per uiting en een ‘button’, zodat mensen begrijpen dat je erop kunt klikken.

 

Totaal Lokaal Zichtbaar

Totaal Lokaal Zichtbaar is een Haags bedrijf dat samen met haar klanten alle facetten van het lokaal zichtbaar maken van hun bedrijf doorneemt. Totaal Lokaal Zichtbaar adviseert over de beste oplossingen voor ieder bedrijf.